Guvernatorul unei zodii, triplă conjuncție istorică. Daniela Simulescu: Pentru voi săptămâna ce urmează vorbește despre bani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Guvernatorul unei zodii, triplă conjuncție istorică. Daniela Simulescu: Pentru voi săptămâna ce urmează vorbește despre bani / Foto: Pixabay, de Sally Jermain
Guvernatorul unei zodii, triplă conjuncție istorică. Daniela Simulescu: Pentru voi săptămâna ce urmează vorbește despre bani / Foto: Pixabay, de Sally Jermain
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef AstroSens, spune că una dintre zodii trebuie să aibă mare grijă la bani în această săptămână și să-și pună viața personală pe primul loc.

"Marte va intra în tripla conjuncție istorică. Marte fiind guvernatorul vostru e un moment important când se întâlnește cu Uranus. Ce înseamnă asta? Că banii ori dispar, ori apar și Luna Noua se petrece în Casa a 5-a, lângă Ceres. Casa a 5-a are foarte multe implicații din punct de vedere financiar, deci pentru voi săptămâna ce urmează vorbește despre bani și va vorbi mult timp de acum încolo tot ce înseamnă astrologie pentru voi despre tot ceea ce ține de domeniul financiar. Veți face unele cheltuieli la care nu v-ați fi gândit. Aveți grijă vă rog la amenzi, la facturi neplătite, la contracte neonorate, la tot felul de taxe din acestea trebuie să aveți mare grijă.

"Să vă prioritizați viața personală"

După care, trecem peste partea financiară că v-am bătut la cap destul de mult în ultima vreme cu asta, vreau să folosiți perioada aceasta, gândiți-vă că Mercur este în Casa-a 5-a, face atâtea aspecte săptămâna aceasta, iar Luna Nouă este tot în Casa a 5-a. Cei care ați lăsat-o mai ușor în ultima perioada și cu viața personală, și cu distracția, aș vrea să vă prioritizați săptămâna ce urmează și să o faceți în mod conștient, nu să așteptați să vină la voi Marte într-o noapte, să visați și să zică: "Hai, mă, mișcă-te odată, du-te și tu, mai ieși în oraș să te mai vezi cu oameni, mai plimbă-te, mai îmbracă-te frumos, mai decorează-te, mai ieși undeva la mare la plajă, dar ai grijă cum ieși la plajă să nu se ia lumea de tine cum arăți". E valabil și pentru doamne, și pentru domni, stați liniștiți.

Că nu apar femeile să se ia de domni, asta e cu totul altceva, dar, să revenim, distracția, veselia, bucuria, pofta de viață, exprimarea de sine, creativitatea, pasiunile, astea trebuie să primeze săptămâna viitoare în viața voastră. Da, vă duceți 8 ore la serviciu că poate nu sunteți în concediu, da, trebuie să vă plătiți facturile, da, trebuie să faceți curățenie în casă, da, dar pe lângă toate astea trebuie să vă găsiți și ceva care să vă placă. Nu contează ce, că ieșiți la un restaurant unde nu a-ți mai fost, că mergeți la un film, că mergeți la un spectacol, că mergeți cu prietenii, că râdeți, că mergeți cu copiii undeva în parc și vă bucurați, orice.

Lecția săptămânii

Aveți nevoie să prioritizați și pofta de viață. Ar fi păcat să treceți peste această Lună Nouă pentru că e în trigon cu Jupiter în semnul vostru și Jupiter retrogradează în semnul vostru pe data de 28, deci e clar că Jupiter vine și vă zice: "Domnule, ți-a lipsit încrederea sau ai avut prea multă? Hai totuși să găsim un echilibru, dar pentru asta trebuie să găsim echilibrul în viața personală". Trebuie să știm bariera dintre job și casă, de fapt una dintre lecțiile săptămânii viitoare pentru voi este găsirea echilibrului. Trebuie să învățați, cu atât de multe planete în Casa a 5-a, trebuie neapărat să învățați cât le oferiți celorlalți în detrimentul vostru.", le spune Daniela Simluescu celor din zodia Berbec sau cu ascendentul în Berbec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel