Guvernatorul Cuomo l-a făcut schizofrenic pe Donald Trump
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, l-a numit „schizofrenic" pe președintele Donald Trump fiindcă a spus că are „autoritate totală" asupra statelor, pentru a redeschide țara.

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, l-a numit „schizofrenic" pe președintele Donald Trump fiindcă a spus că are „autoritate totală" asupra statelor, pentru a redeschide țara, conform Daily Mail.

Cuomo a remarcat faptul că Trump a lăsat statele de unele singure să-și cumpere provizii medicale și să impună restricții, argumentând că președintele nu poate folosi această abordare și apoi să spună că este o autoritate absolută.

„Este un întoarcere la 180 de grade. << Eu am toată autoritatea. O să le spun statelor ce să facă >>. Nu are niciun sens. Este schizofrenic", a spus Cuomo.

Cuomo va căuta dreptatea în istanță

Guvernatorul a făcut clar faptul că nu va urma niciun ordin prezidențial de a redeschide New York-ul, adăugând că va merge până în instanță pentru a-și face dreptate.

„Dacă mi-ar ordona să redeschid statul într-un mod în care să pună în pericol sănătatea publică a oamenilor mei, nu aș face-i. Am avea o confruntare constituțională între stat și guvernul federal, am merge în tribunal, iar cel mai rău lucru pe care îl poate face în acest moment ar fi să se comporte ca un dictator sau ca un partizan", a mai spus guvernatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel