GUVERN ORBAN. Daniel Constantin (Pro România): Vor fi 6-7 sau 8 colegi care vor vota
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente
Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente
Daniel Constantin a anunțat, luni, că 6, 7 sau 8 parlamentari din Pro România vor vota învestirea Guvernului Orban.

Deputatul Daniel Constantin a susținut că Pro România a avut o ședință, însă nu s-a ajuns la niciun consens privind poziția formațiunii în plenul reunit care va începe la ora 14:00.

„Au existat mai mulți colegi care au spus că e bine ca acest guvern să fie învestit. Aceste discuții au avut loc până acum jumătate de oră. Din păcate, nu s-a ajuns la o concluzie, ca atare majoritatea din Pro România nu va veni la vot, dar vor fi vreo 6-7 sau 8 colegi care vor vota învestirea", a spus deputatul Pro România Daniel Constantin, în Parlament.

„Noi cred că astăzi dăm un vot care arată consecvența. Am votat pentru demiterea guvernului Dăncilă, astăzi votăm pentru un nou guvern", a adăugat Constantin.

Întrebat dacă se va înscrie în alt partid, acesta a răspuns: „Cu siguranță, ne vom găsi calea. Dacă voiam avantaje, vă asigur că răspundeam ofertelor care vin de la PSD. Riscăm și noi și Pro România să fim arătați cu degetul că nu din cauza noastră se întâmplă pensii și salarii. Am discutat în interiorul partidului, mai intens ieri și alaltăieri și astăzi am discutat cu  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel