Guşă, dezvăluire la DC NEWS. Orban, "legături interpersonale" cu o FORȚĂ politică externă: Nu s-a vorbit mult despre asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Cozmin Guşă a indicat cu ce forţă politică externă are Ludovic Orban o legătură interpersonală extrem de puternică, legătură care îl ajută să rămână în scaunul de premier. 

"Orban stă bine pe cal, pentru că este o soluţie acceptată, atenţie, şi nu s-a vorbit prea mult de acest lucru, de Germania. Pe lângă relaţia lui Iohannis cu Germania şi partidul lui Merkel, Ludovic Orban a fost destul de iscusit încât să îşi creeze o relaţie interpersonală atât cu Angela Merkel, cât şi cu structura de putere a creştin-democraţilor din Germania.

Are şi el susţinătorii săi acolo. Dacă suntem de acord că PNL îşi trasează deciziile politice interne şi internaţionale doar funcţie de ce spun creştin-democraţii germani, Ludovic Orban stă bine. De aia este şi această nervozitate la şahul pe care l-au dat cei de la USR - PLUS pe mână franceză, avansându-l pe Dacian Cioloş ca posibil premier. Îl enervează pe Orban şi îl enervează, de asemenea, la o cotă destul de ridicată, pe Klaus Iohannis", a declarat Cozmin Guşă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel