Guardiola, prins cu garda jos după ce Fernandinho și-a anunțat plecarea. Antrenorul lui City nu știa nimic/ (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Fernandinho l-a surprins pe Pep Guardiola dezvăluind că va părăsi Manchester City în această vară și se va întoarce în țara sa natală, Brazilia, pentru a-și termina cariera.

Căpitanul lui City, care împlinește 37 de ani în mai, va pleca de pe Etihad Stadium la sfârșitul contractului, dar nu și-a anunțat antrenorul înainte de a face publică decizia sa.

Cu toate acestea, Guardiola i-a adus un omagiu mijlocașului pe care l-a numit un „adevărat căpitan” și „un jucător incredibil” pentru City și a spus că înțelege de ce veteranul vrea să obțină minute la prima echipă. El a promis imediat că va încerca să bată Atletico Madrid miercuri seară și să ajungă în semifinalele Ligii Campionilor pentru Fernandinho.

Brazilianul a jucat 373 de meciuri pentru City de când s-a alăturat de la Shakhtar Donețk în 2013, câștigând patru titluri în Premier League și un record de cinci Cupe ale Ligii, dar a început doar șase meciuri în campionat în acest sezon, după ce Rodri l-a înlocuit ca mijlocaș defensiv de primă alegere.

„Mă voi întoarce în Brazilia”

„Vreau să joc”, a spus Fernandinho. „Mă voi întoarce în Brazilia. Am decis împreună cu familia mea, care este cel mai important lucru pentru mine.”

Și Guardiola a promis: „Vreau fericirea jucătorilor mei. Cu siguranță o să jucăm pentru el și o să-i oferim cel mai bun moment de rămas bun, ajungând din nou în semifinalele Ligii Campionilor. Cu siguranță clubul îl va ajuta să facă ceea ce vrea.”

În timp ce Fernandinho a jucat un rol mai mic pe teren în acest sezon, el a fost extrem de influent în culise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel