Data publicării:

Greva magistraților. Pariul Dianei Tache pentru 2024 / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Diana Tache Foto: Crișan Andreescu
Diana Tache Foto: Crișan Andreescu
Diana Tache a vorbit despre greva magistraților.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Diana Tache și Bogdan Chirieac au discutat despre greva magistraților, după ce aceștia au declanșat „protestul“ nemulțumiți fiind de proiectul privind pensiile speciale, care presupune creșterea vârstei de pensionare.

„Anul viitor este prima dată când sunt toate alegerile. Să vedeți mișcări de trupe dintr-o parte în alta, care vor începe de toamna asta, dar anul viitor va fi măcel pe partea asta. Să-i vedem pe privilegiații zilei, ăștia care se mută dintr-un loc în altul, pe unde mai scot cămașa.

Faceți pariu cu mine că anul viitor nu va mai fi nicio grevă la magistrați și că vor fi în activitate toți?“, a întrebat Diana Tache.

„Ziceți?“a întrebat Bogdan Chirieac. „Așa cred!“, a replicat Diana Tache.

„Interesantă predicția dumneavoastră. Merită să o consemnăm acum, ca să o avem anul viitor. Normal nu ar trebui să mai fie vreo grevă, pentru că au lăsat-o baltă cu pensiile speciale și cu banii din PNRR.“, a spus Bogdan Chirieac.

„Ei își rezolvă oricum toate lucrurile de pe o zi pe alta. În 24 de ore s-a rezolvat totul și, chiar și așa, dacă nu își rezolvă toate lucrurile pe care și le-au pus în cap în această perioadă, cu acest protest ilegal, faceți pariu că anul viitor toată lumea e la serviciu? O să vedeți că nu mai iese nimeni la pensie și toată lumea dorește să fie în activitate“, a adăugat Diana Tache, moment în care Bogdan Chirieac a izbucnit în râs.

„Asta ar trebui să înțeleagă cei care azi au puterea, pixul și decizia în mână. Să se uite la ce probleme sunt de anul viitor, un an extrem de complicat din toate punctele de vedere“, a mai spus Diana Tache.

CITEȘTE ȘI       -      Magistrații și-au luat vacanța judecătoarească mai devreme, în semn de protest... la limita legii. ”Nimeni nu a văzut ce se cere. CSM nu a comunicat nimic clar”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel