Greșeală fatală în PANDEMIE. Profesorul Coșea: Economie de RĂZBOI. Îmi e teamă că se vor întâmpla lucruri GRAVE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Profesorul Mircea Coșea a explicat ce greșeală au făcut autoritățile din România în gestionarea pandemiei de coronavirus. 

Profesorul Mircea Coșea s-a aflat luni seara în direct la România TV unde a vorbit despre o greșeală a autorităților în combaterea pandemiei de coronavirus, dar și despre riscurile și urmările închiderii Bucureștiului. 

”Eu consider că s-a făcut o greșeală cu consecințe destul de grave pentru viitor și foarte greu de reparat, mai ales că este o greșeală ”originală” a românilor pentru că alții nu au făcut-o. În economie de război, pentru că suntem într-o economie de război, nu se încetează activitatea pe ramuri importante care au colaterale pe orizontală și verticală legături și legături. Se blochează activitatea acolo unde există pericol. Asta înseamnă identificarea centrelor importante sau a focarelor de infecție, așa cum s-a făcut în alte părți. Închiderea economiei și mai ales a pericolului care ne paște acum în București este extrem de grav. Bucureștiul este nucleul economic al României. Dacă îl închidem vor exista foarte mari pierderi. Îmi e teamă că se vor întâmpla lucruri grave. O închidere a activității la nivelul Bucureștiului înseamnă de fapt o închidere a activității la nivelul țării. Noi suntem o țară pe sistem de ramificare. Închiderea Bucureștiului înseamnă o zonă moartă aproape pe întreg teritoriul țării”, a declarat profesorul Mircea Coșea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel