Grațierea, VOTATĂ. Corupția Ucide: NU SE POATE AȘA CEVA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Comisia juridică a Senatului a adoptat miercuri, cu cinci voturi "pentru" (PSD şi ALDE) și 3 împotrivă (PNL, USR și UDMR) amendamentele la proiectul de Lege privind grațierea, prin care cei condamnați la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influență sau cumpărare de influență urmează să fie grațiați.

Corupția Ucide a reacționat imediat pe pagina de Facebook.

"NU se poate asa ceva! Practic, alesii, acei oameni care ar trebui sa se asigure de bunul mers al tarii, al cetatenilor sai, au votat ca toti coruptii sa fie iertati si sa se bucure de banii ciorditi.

Ce inseamna asta pentru cetateanul de rand? Inseamna ca cel care a facut sa nu mai gasim seringi ori medicamente in spitale, cel care a facut sa nu avem autostrazi, cel care a furat de la romani, pot trai linistiti.

Permitem asa ceva? Este asta Romania pe care o dorim pentru noi, pentru copiii nostri?

Sunt astia politicienii pe care ni-i dorim, ne reprezinta ei interesele ori cauta doar sa poata scapa cu banii furati de la romani? Ce facem??? #rezist", se arată pe pagina de Facebook Corupția Ucide.

[citeste si]

Social-democratul Șerban Nicolae a propus să intre sub incidenţa legii grațierii faptele de corupţie comise până la 1 ianuarie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel