Gorghiu îi răspunde lui Ponta, după ce premierul a ironizat-o
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, spune că nu are nimic împotrivă ca premierul Victor Ponta să participe la consultările între partide, dar precizează că Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru acesta: "Ar putea afla că după ce iei un cartonaş roşu de la opinia publică, părăseşti terenul, nu te legi de bare", a notat liderul liberal.

"După demisia domnului Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe şi Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice şi de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici", a scris co-preşedintele PNL, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a adăugat, însă, că este convinsă că fotbalistul Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanţii opoziţiei.

Citește și: Thriller în Supercupa Europei: Barcelona a condus cu 4-1, dar Sevilla a egalat! Finalul a fost unul de infarct

"Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanţii opoziţiei, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă prim-ministrului României. Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaş roşu de la opinia publică şi propriul partid, părăseşti terenul, nu te legi de bare", a continuat Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după ce marţi seară a asistat la Supercupa Europei, că Lionel Messi l-a ignorat, motiv pentru care Alina Gorghiu îi va cere demisia.

Vezi aici detalii: Victor Ponta: Recunosc! Messi m-a ignorat! - VIDEO fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel