GLUMA ZILEI cu CIP-ul lui Bill Gates. Hohote de RÂS în DIRECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Au fost hohote de râs la iUmor. Teo a scos glumele momentului despre COVID-19. 

TEO a venit în premieră la iUmor cu un moment genial de stand-up comedy. Acesta a construit un moment despre COVID-19, despre Bill Gates, teoriile conspirației și despre informația că prin vaccin vor să "ne implanteze CIP-uri în piele". 

Întregul moment a devenit viral și a stârnit hohote de râs în platou. 

"Trăim niște vremuri dificile, e normal să ne fie frică pentru că suntem în stare de război, dar dușmanul e invizibil. Unde e dușmanu? În noi... metaforă! E greu, e greu să lupți cu un dușman care e invizibil.

Și acum sunt oameni care cred că Bill Gates o să le bage un CIP prin care o să le controleze creierul. Eu nu pot să cred că oamenii ăștia sunt idioți sau tâmpiți... pentru că ei nu știu că Bill Gates o să le bage un CIP, ei cred că Bill Gates o să le bage un CIP. Nu poți să-ți bați joc de ce crede un om, corect? Pentru că un om care știe ceva te contrazice, un om care crede ceva, te omoară!

Eu ce pot să zic despre oamenii ăștia care cred asta e că oamenii ăștia sunt cei care nu au instalat în viața lor Windows...", a spus Teo, printre multe alte glume. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel