Gloria Bistriţa cere TAS rămânerea în Liga I
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
minge fotbal
minge fotbal

Clubul Gloria Bistriţa cere Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) să îi permită rămânerea în Liga I de fotbal din România şi dezaprobă incoerenţa instanţelor FRF în luarea deciziilor privind licenţierea.

„Prima instanţă, Comisia de licenţiere a FRF, a acordat clubului nostru licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, dar Comisia de Apel a Administraţiei Naţionale de Licenţiere, urmare a sesizării directorului de licenţiere, a decis în mod abuziv retragerea licenţei, fără a lua în considerare litigiul dintre ACF Gloria 1922 Bistriţa şi Administraţia Finanţelor Publice a judeţului BN. Dezaprobăm incoerenţa deciziilor instanţelor FRF: prima instanţă a acordat licenţa, cealaltă ne-a refuzat-o (decizie finală şi inatacabilă, după cum s-a transmis), făcând publică decizia într-o conferinţă de presă, înainte de a fi comunicată către club. Ulterior, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, o hotarâre de menţinere în Liga I, decisă prin vot, a fost anulată samavolnic, iar clubului ACF Gloria 1922 Bistriţa «i s-a oferit libertatea» de a o ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne“, se arată în comunicatul clubului ardelean, citat de Mediafax.

Gruparea bistriţeană mai spune că pentru a stinge litigiul cu Administraţia Finanţelor Publice şi datoriile a transferat trei jucători de bază (Lukasz Szukala, Sebastian Achim şi Liviu Băjenaru), adăugând că dacă ar fi fost sprijinită financiar, licenţierea ar fi fost onorată fără reproş. Gloria Bistriţa s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, timp în care staful tehnic şi echipa se pregătesc pentru ambele variante, Liga I şi Liga a II-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel