Giuliani NU SE LASĂ: „Alegerile vor fi răsturnate în favoarea lui Trump!”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a insistat asupra faptului că alegerile vor fi „răsturnate în favoarea președintelui în exercițiu” și că are „dovada” că „mașinile viciate” au furat voturile.

Într-un interviu acordat Fox News, la emisiunea „Sunday Morning Futures” realizată de Maria Bartiromo, fostul primar al orașului New York, desemnat recent să conducă toate operațiunile juridice post-electorale, a declarat că președintele a câștigat de fapt în statele-cheie unde Biden a fost declarat câștigător.

„În fiecare dintre aceste state, avem voturi ilegale mai mult decât suficiente deja documentate pentru a răsturna rezultatul alegerilor”, a declarat Giuliani.„Nu au permis observatorilor Republicani să supravegheze votul prin corespondență. Acest lucru face votul prin poștă total nevalid.”

Avocatul lui Trump a afirmat că echipa sa are suficiente declarații sub jurământ din partea martorilor care au asistat la fraudă, pentru a anula sute de mii de voturi pentru Biden.Avem suficiente declarații sub jurământ de la persoane care au fost împiedicate să observe procesul de numărare a voturilor, așa că în fiecare dintre aceste state unde a pierdut cu o diferență mică, a câștigat de fapt, probabil cu o diferență de 2-3%”, a spus Giuliani.

Însă acuzațiile principale vizează sistemul de numărare a voturilor Dominion, o companie canadiană de softuri care a furnizat mașinile folosite în 28 de state. Giuliani a insistat că are dovada fraudei, dar că nu o poate prezenta încă. „Avem dovada despre mașinile viciate pe care nu o pot dezvălui deocamdată… Acest lucru trebuie examinat, Maria, dincolo de aceste alegeri despre care cred că vor fi răsturnate”, a punctat acesta.

Sidney Powell, un alt avocat al echipei Trump 2020, i-a declarat și el lui Bartiromo că Trump a câștigat „la o diferență de milioane de voturi”.

„Președintele Trump a câștigat nu cu sute de mii de voturi, ci cu milioane de voturi care au fost schimbate de acest software, care a fost creat special pentru acest scop. Avem atâtea dovezi, încât parcă au curs pe un furtun de pompieri.”, a spus Powell despre Dominion, potrivit ActiveNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel