Gina Pistol a slăbit 15 kg după naștere. Ține o DIETĂ specială: Face minuni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
FOTO Facebook
FOTO Facebook
De o lună de zile, Gina Pistol și Smiley sunt părinții unei fetițe adorabile, pe nume Josephine Ana Maria. Datorită unor trucuri vestimentare și a unei diete speciale, Gina a reușit să revină la mărimea S în timp record. Deși ajunsese să cântărească aproape 80 de kilograme, vedeta a reușit să scape de 15 kilograme. 

Gina Pistol a dezvăluit că a purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra și a avut un meniu bazat pe trei mese principale și cinci gustări. Astfel, vedeta a slăbit 15 kilograme!

"Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum).", a scris prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pe contul său de Instagram.

În ce constă dieta specială

La micul dejun, Gina servește o budincă din semințe de chia cu mango. Este cunoscut faptul că semințele de chia au numeroase beneficii și conțin proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2 și B3. Mango este bogat în diverse substanțe nutritive, cum ar fi proteinele, fibrele, vitamina C, vitamina A, acidul folic, vitamina B6, dar și vitamina K.

Ca și primă gustare, Gina a optat pentru o limonadă de cătină cu sirop de arțar, cătina fiind bogată în vitamina C, scrie DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel