Gimnasta Simone Biles a dat startul celui de-al doilea meci din World Series
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Gimnasta americană Simone Biles, multiplă campioană olimpică şi mondială, a dat startul celui de-al doilea meci din World Series, marea finală a Ligii profesioniste nord-americane de baseball (MLB), dintre echipele Houston Astros şi Washington Nationals.

Biles, în vârstă de 22 ani, originară din Houston, a fost invitata specială a partidei care a avut loc miercuri seara pe arena Minute Maid Park din oraşul texan.

Înainte de a efectua prima lansare a jocului, gimnasta a surprins asistenţa efectuând o spectaculoasă piruetă în aer, în ciuda faptului că era îmbrăcată în blugi şi într-un tricou al lui Astros.

Luna aceasta, la Stuttgart (Germania), Simon Biles a stabilit un nou record de medalii cucerite la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică (25), depăşind performanţa stabilită în 1990 de belarusul Vitali Scerbo (23 de medalii).

Prezenţa gimnastei americane nu i-a ajutat însă prea mult pe jucătorii lui Houston Astros, care au fost învinşi cu 12-3 de Washington Nationals, gruparea din capitala Statelor Unite conducând acum cu 2 victorii la 0 în finala MLB, disputată după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".

Nationals, calificată în premieră în World Series, va avea ocazia să cucerească trofeul pe propriul teren, în condiţiile în care următoarele trei trei partide sunt programate la Washington, pe 25, 26 şi 27 octombrie.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel