Data publicării:

Gigi Becali vrea să salveze locul unde se află înmormântat Arsenie Boca

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Zeci de mii de credincioși  merg săptămânal la mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop, fapt ce a dus la dezvoltarea unei adevărate industrii cu produse de cult în apropierea lăcașului de cult.

Weekendul trecut s-a înregistrat un nou record de persoane trecute pe la crucea părintelui Arsenie: conform jandarmeriei, aproximativ 95.000 de persoane s-au închinat la Mânăstirea Prislop.

Din păcate, unii încearcă să profite de evlavia românilor şi corturile care vând produse „religioase" s-au înmulţit în afara mânăstirii.

Gigi Becali, cel care s-a recules de mai multe ori la mormântul părintelui s-a decis să scape pelerinii şi mânăstirea de aceşti invitaţi nedoriţi, informează Hunedoara Liberă.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca, pe care o rostea în fiecare dimineață

 

Astfel, conform sursei citate, Becali vrea să cumpere terenul pe care comercianţii şi-au instalat corturile pentru a-i goni de-acolo. Acesta ar fi catalogat drept „o ţigănie" felul în care se face comerţ la poarta mânăstirii. Patronul Stelei ar fi luat legătura cu proprietarul terenului şi îi va face o ofertă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel