România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 20 Martie, 09:28
Gigi Becali uimește, în plină pandemie: Niciodată nu dau bani degeaba!
Gigi Becali a făcut mai multe donații de când a început epidemia de gripă, ajunsă, la nivel mondial, pandemie, iar jucătorii FCSB își pun întrebarea dacă le vor fi micșorate salariile.

Așa cum s-a întâmplat cu toate competițiile de la noi și Liga 1 a fost întreruptă din cauza COVID-19, iar mai multe cluburi din România n-au avut ce face și au ”umblat” la salarii fotbaliștilor, iar Gigi Becali a decis și el ce se va întâmpla cu salariile jucătorilor de la FCSB în timpul pandemiei de coronavirus.

În ciuda tuturor așteptărilor și spre mulțumirea jucătorilor de la FCSB, Becali a anunțat, la DigiSport, că nu va micșora salariile acestora. Cel puțin nu în aceste zile.

Niciodată nu dau bani degeaba

 

Becali nu exclude să ”intre la rupere” în cazul în care campionatul va fi întrerupt pentru cel puțin două luni:

"Cum să umbli la salarii? Ce, sunt peste 100 de zile? Aaa, dacă se va prelungi pe mai mult de două luni vom vedea. Dar, nu le poți scădea salariile pentru că nu pierzi nimic într-o lună. Trebuie să demonstrezi că jucând fotbal vei obține bani din bilete, din drepturi TV, jucătorii vin la antrenamente, sunt mai multe chestiuni

La ora asta, n-am motiv să scad salariile Hai, să vă spun ceva. Eu rezist! Nu-i problemă. Știți de ce rezist eu acum și nu am probleme, ca alții? Pentru că eu, niciodată nu dau bani degeaba!" a declarat Becali la Digi Sport.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro