Gigi Becali tună și fulgeră, după egalul FCSB-ului cu Clinceniul
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Egalul aproape rușinos pe care FCSB l-a scos cu Academica Clinceni, luni, l-a făcut pe Gigi Becali să își critice jucătorii extrem de dur.

Luni seara, FCSB a remizat surprinzător, pe Arena Națională, cu cei de la Academica Clinceni. Jucătorii lui Vintilă au ratat șansa de a veni la 3 puncte față de liderul CFR Cluj. Echipa antrenată de Bogdan Vintilă a avut o prestație foarte modestă pe tot parcursul partidei.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a comentat jocul, la Pro X, susținând că Academică Clinceni a folosit o tactică ultra-defensivă. Totodată, patronul vicecampioanei României a vorbit și despre măsurile pe care le va lua la echipa.

Măsuri anunțate de Becali

"Acum, trebuie să iei lucrurile bune, lucrurile rele, atitundea și nu știu, au avut jucătorii o anumită oboseală și nu își explică nici ei de ce. Nu e permis, uitați-va dacă vreți să fiți fotbaliști. Dacă vreți să vedeți fotbaliști, uitați-va la Real Madrid, la PSG, la Juventus. Nu există că s-a întâmplat, că accident, că nu știu ce. Dacă vreți să fiți mari, bătaie, 2, 3, 4-0. Am avut 2-3 ocazii clare, nu ai voie să ratezi cum a făcut Tănase. Plus de asta, am avut 11 metri, pentru că mingea se ducea în poartă. Să nu îl mai dea pe Dima să ne arbitreze”, a susținut Becali îndirect la PRO X.


”Aseară au jucat niște talente cu o autobază de șoferi. Așa s-a jucat aseară. Au băgat autobază în garaj. Una peste altă, iau lucrurile bune, pentru că e echipa mea și trebuie să iau lucrurile bune. După meci imediat, trebuie să îi mângâi, dar trebuie să le dai și o palmă. S-a întâmplat cu Voluntari că nu am marcat în 10 oameni, că nu am marcat acum. Ce măsuri iau? Uite ce măsuri iau. Nedelcu a plecat, scap de 15 mii salariu. Iau niște bani pe el, deci nu mai vreau să am cheltuieli de 600 de mii de euro pe lună, vreau să am cheltuieli de 350 de mii de euro pe luna. Așa am scăzut aproape 150 de mii din salariu. Să vină jucători de la Academie. Eu aștept acum încă un an, dar dacă începe să fie problema cu banii... Nu distrugem banii pe care mi da Dumnezeu la fotbal. Eu încă mai cred că pot să fac mulți bani din fotbal, dar nu sunt sigur", a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Nu vrea să mai investească

Gigi Becali a mai spus că doar Adi Popa și Moruțan au reușit să îl impresioneze și că se gândește să nu mai investească bani în transferurile de la FCSB și că va aduce la prima echipă jucători de la academia pe care o deține în comuna Berceni. "Nu mă așteptam la așa ceva. Singurul jucător care a jucat a fost Man. M-a deranjat atitudinea. Uite, și Oaidă. Popică (n.r. – Adi Popa) și Moruțan au adus un plus. După un meci ca ăsta, mă gândesc să nu mai investesc, să nu mai dau bani. Să iau și eu ce vine de la academie...", a spus Gigi Becali, chiar în finalul partidei dintre FCSB și Academica Clinceni, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel