Gigi Becali ştie cine e vinovat în cazul Simonei Halep. "Toată lumea face. Mai ales unde sunt mulţi bani"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gigi Becali, finanţatorul FCSB, ştie cine este vinovat în cazul Simonei Halep. Sportiva a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, după ce în 2022 a fost depistată pozitiv la roxadustat. 

"Nu ea, i-au dat ăia. A avut încredere în ăia. Ce TAS? Dacă i-a dat, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere. Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel? Doar că ăia sunt mai deștepți, toate lumea face, dar au doctori mari, specialiști. Substanțe care nu ies în sânge sau care dispar. Mai ales unde sunt mulți bani!", a declarat Gigi Becali, conform Digisport.

Andreea Răducan o susţine pe Halep şi îşi pune speranţa în TAS 

Fosta campioană olimpică şi mondială Andreea Răducan, care a trecut printr-un caz de dopaj la JO 2000 după ce a fost tratată cu Nurofen de medicul lotului naţional de gimnastică al României, a declarat, miercuri, că indiferent de sentinţa definitivă în cazul jucătoarei Simona Halep, depistată pozitiv la roxadustat, nimeni nu îi va lua acesteia performanţele realizate pe terenul de tenis.

"Simona este o sportivă excepţională şi punct. Ea a făcut cinste acestei ţări prin rezultatele pe care le-a obţinut la un nivel destul de înalt, chiar dacă verdictul rămâne acelaşi. Indiferent de sentinţa definitivă nimeni nu îi va lua performanţele obţinute, nici talentul pe care îl are. Situaţia complicată este legată de faptul că această penalizare vine pentru ea într-un moment delicat... în sensul că va fi destul de dificil să aştepte până trece perioada de suspendare pentru a putea reveni în arena competiţională. Nu am avut o discuţie cu Simona pentru a vă mărturisi exact ceea ce simte, dar îmi imaginez că e destul de complicat să îţi găseşti cuvintele pentru a descrie perioada pe care o traversează ea acum", a spus fosta gimnastă, prezentă la evenimentul de lansare a Săptămânii Europene a Sportului.

Andreea Răducan speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să reducă suspendarea de 4 ani primită în primă instanţă de Simona Halep.

"Situaţia Simonei este delicată, fără doar şi poate, aşa s-a întâmplat şi în cazul meu. Orice eveniment de genul acesta care te scoate din cursul firesc de a face performanţă în sport este extrem de neplăcut. Toţi suntem alături acum de ea. Simona are situaţia ei, este diferită de a mea. Spre deosebire de situaţia mea, sper ca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care nu este chiar stat în stat cum a fost Comitetul Olimpic Internaţional în cazul meu, să aibă o şansă în plus. Aşa că din partea noastră ea are toată susţinere şi încrederea. Nu cred că cineva pune la îndoială talentul, bunăvoinţa, implicarea şi corectitudinea cu care ea a practicat tenis la un nivel foarte înalt până acum", a precizat ea, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel