Gigi Becali: Nu îi datorez nimic lui Vadim Tudor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Numit și Fratele de Cruce al Tribunului, Gigi Becali a mărturisit că îl regretă pe liderul PRM, dar cu toate astea nu îi datorează nimic.

"Cand un om moare, spui doar lucruri frumoase. Vadim era un om manios, dar doar de moment. Era un om foarte bun, sufletist. Nu tinea dusmania si rautatea, asta este foarte important la un om. Daca nu tii dusmania, nu faci rau. Daca nu faci rau, nu iti este pus in cealalta parte. Eu nu stiam. Cand eram eu in puscarie, stiu ca a ajutat-o pe mama, a fost la ea.

Citește și: Ciutacu: Vadim m-a înjurat urât. N-a făcut-o de puține ori

A fost la mine la Rahova, cand mi-a propus sa intru pe liste la Romania Mare ca sa scap de puscarie. Atunci am fost eliberat dupa doua saptamani. Nu pot sa spun ca ii datorez ceva, nu vreau sa fiu ipocrit. Era un om care nu tinea in el, nu vreau sa inventez. Candidatura mea la PRM a fost un troc politic ca eu sa accept sa scap de puscarie, iar el ca sa poata sa bage PRM in Parlamentul Europei. A fost o intelegere in care am beneficiat impreuna. Nu ii datorez nimic!

Vadim simtea ca un om cu bun simt isi da seama cat de bolnav e, cred ca el stia si simtea. Oamenii care sunt genii vor sa lase ceva si dupa moartea lor, de aici a aparut acest poem. Era un om mandru, avea o trufie a lui. A vrut sa fie un om special pentru ceilalti", a marturisit Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel