Data publicării:

Gigi Becali i-a dat SMS lui Răzvan Burleanu după Rapid - FCSB 1-0

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Gigi Becali, captură foto Antena 3
Gigi Becali, captură foto Antena 3
Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, i-a dat mesaj lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după meciul pierdut de echipa sa în Giuleşti, contra Rapidului. 

"Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația.

Păi ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?!", a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu, citit de Vali Moraru, realizatorul Digi Sport Special.

Becali a tunat şi fulgerat după meci 

"Nu a fost înfrângere. I-am dat câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vi le trimit. Pe Avram îl consideram un foarte bun observator. Ia uite, piciorul stâng al lui Onea în cel al lui Coman!

Cum adică e portocaliu? N-am chef de tine acum (n.r. către Ilie Dumitrescu). Vă rog frumos, domnul Avram, cum adică are genunchii îndoiți? Eu zic că e mai periculos decât ăla la Compagno, că acolo îi rupea puțin tendonul.

Aici, uită-te, îi rupe oasele! Nu mai zâmbiți, că nu e de zâmbit. Când Avram îi găsește circumstanțe... Păi, cum n-a intrat cu talpa? Cu talpa direct pe glezna lui Coman! Eu n-am certat pe nimeni, dar domnul Avram a spus că e portocaliu.

Cum să spui așa ceva, cum să nu-mi pese? Două roșii, da? Sunt două roșii? Clare și avem și VAR. Pai aici e vorba de Vassaras. Îl aveam pe Hațegan măcar, dar a zis că-l bagă pe Feșnic de la Cluj, plus altul la VAR tot de la Cluj, ca să nu fie Hațegan.

Pe Hațegan l-a trimis în Arabia Saudită, putea să fie el în camera VAR. Când greșește Feșnic, e grav! Pentru că e mare arbitru. De aia mă gândesc la alte lucruri. Dacă era unul nepriceput, mai ziceam.

Așa ceva să facă Feșnic... Eu cred că o să fim campioni cu atât mai mult acum, pentru că Dumnezeu nu permite atâtea hoții. Apelez la divinitate, pentru că altceva n-am ce să fac. N-am cum", a tunat Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel