Data publicării:

Gigi Becali exaltat după victoria Stelei cu ŢSKA Sofia

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
becali fericit dupa victoria cu TSKA
becali fericit dupa victoria cu TSKA

Gigi Becali a făcut din nou show la Cluj. A strâns mîna suporterilor şi a comentat în stilu-i carcateristic jocul echipei sale, Steaua.

Becali a fost încântat de atmosfera de pe stadionul din Cluj. „A fost senzaţional publicul de aici. Mulţumesc Ardealului, clujenilor. A fost o atmosferă extraordinară. A fost o galerie de 21.000 de oameni care au cântat şi au încurajat echipa”, a declarat finanţatoreul la Digi Sport.

Becali a vorbit şi despre evoluţia jucătorilor. „Tatu dă numai goluri speciale. E de mare clasă. Nu înţeleg de ce nu l-au văzut echipele mari din Europa. Ăsta e meritul lui MM. Toată echipa m-a impresionat. Pe Latovlevici îl felicit, aşa sunt eu, când joci te laud, când nu joci te critic”, a mai spus Becali.

Europarlamentarul a ţinut să felicite şi celelalte echipe româneşti angranate în preliminariile Ligii Europa: „Îi felicit şi pe Porumboiu, şi pe Copos, şi pe "finul" că şi ei se vor califica. Îi felicit şi pe cei de la Mediaş”.

Becali a spus că nu are nimic împotriva lui Zicu şi că totul a fost un joc psihologic. „În mod normal nu se mai poate întâmpla nimic, numai o minune negativă îi poate salva pe bulgari. Tot ce a fost cu Zicu a fost un joc psihologic. Mi-a ieşit. Acum îi urez lui Zicu să devină cel mai bun pentru echipa lui, să câştige bani”, a adăugat Gigi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel