Gigi Becali a devenit candidat oficial al USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi b
gigi b

Conducerea PNL a dat undă verde candidaturii lui Gigi Becali pentru alegerile parlamentare  într-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

Liberalii au acceptat vineri candidatura lui Becali, într-o şedinţă tensionată, în care Crin Antonescu a propus schimbarea conducerii PNL sector 1, filială care s-a opus înscrierii lui Becali în PNL. Europarlamentarul s-a declarat extrem de onorat că a primit girul majorităţii celor din PNL de a merge alături de ei.

"Dacă ai avea cuvântul unui om care se numeşte Antonescu şi ştii că nu a spus niciodată o minciună, dacă eu am avut cuvântul domnului Antonescu, au fost lucruri pe care le-a discutat cu oamenii din PNL după care mi-a făcut mie promisiunea. La partidele mari sunt strategii care se fac dinainte. Nu există PNG-ul fără mine. Important e că majoritatea este pentru candidatura mea. Pentru mine este onorant. Eu orice voi face în acest partid eu voi da un telefon lui Crin Antonescu să-mi dea linia şi drumul pe care trebuie să-l parcurg pentru că am obligaţii faţă de acest om.

Voi face tot ce spune acest om care se numeşte Crin Antonescu. Voi merge pe linia PNL-ului. Dacă eu sunt loial acestui partid eu stau cu fruntea sus. Suntem obligaţi să luptăm pentru PNL. Eu o să demonstrez cine sunt. Eu sunt subordonat PNL-ului atât timp cât vom fi împreună. Atât timp cât Antonescu va fi preşedintele PNL-ului eu voi fi supus. Aşa îmi place mie de el, când îmi place un om dau totul. Crin Antonescu nu e un om care să facă lucruri pripite. A luat în partid un atacant de clasă. M-a luat de atacant, nu de rezervă", a declarat, la România TV, Gigi Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel