Gică Hagi, sfat pentru fiul său, Ianis: Tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Iată ce sfat i-a dat Gică Hagi fiului său, Ianis.

Ianis Hagi s-a transferat, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, la Glasgow Rangers. Mijlocașul român, ajuns în Scoția de opt zile, a înregistrat deja trei prezențe și un gol în tricoul noii sale echipe. Prima sa reușită a fost chiar în ziua în care tatăl său, Hagi, a împlinit 55 de ani.

În conferința de presă susținută de "Rege" înaintea meciului din campionat contra Universității Craiova, acesta a vorbit despre sfatul pe care i l-a dat lui Ianis.

Sfatul lui Gică Hagi

"Cum i-am zis eu lui: tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun. Aşa a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ţi se întâmplă, că bine, că e negativ, e o situaţie care te face mai bun, să capeţi experienţă.

A fi mai bun înseamnă experienţă. El zi de zi învaţă, lucru care mie îmi place la el, e că el e deschis să înveţe, nu e un copil care pare că le ştie pe toate, nu, e deschis să înveţe îi place să antreneze, iubeşte fotbalul, sunt valori importante pentru el şi eu cred că în timp o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi", a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers, sâmbătă, 8 februarie, în Cupa Scoției. Echipa din Glasgow a câștigat cu 4-1 în fața formației Hamilton Academical. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 73 cu jucătorul Davis, atunci când tabela de marcaj indica 2-1 pentru Rangers. Colegii săi au mai punctat de două ori prin reușitele lui Morelos (min. 85) și Arfield (min. 90+2), citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel