Urmărește emisiunea live
Artiștii, implicați în campania de vaccinare. Gheorghiu: Este spre beneficiul lor să avem o rată de vaccinare cât mai bună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Bogdan Gheorghiu
Sursa foto: Facebook Bogdan Gheorghiu
Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a vorbit despre implicarea artiștilor în campania de vaccinare. 

"Noi trăim într-o perioadă în care un rol foarte important îl au formatorii de opinie. În toate vremurile au existat formatori de opinie, dar acum, când comunicarea se poate face mult mai rapid şi la o scară mai largă, cu atât este mai important rolul lor şi de aceea este important ca figuri exponenţiale, atât din zona culturii scrise, dar şi din zona artei spectacolului, să se implice activ pentru a încuraja vaccinarea.

Vreau să vă spun că şi artiştii, până la urmă, trebuie să înţeleagă că este spre beneficiul lor să avem o rată de vaccinare cât mai bună la noi în ţară, pentru că asta înseamnă o reluare a activităţii lor în condiţii mai relaxate (...), vorbim de relaxarea de norme. Şi vreau să spun că ne implicăm deja activ, avem discuţii în acest sens, şi în perioada 7-9 mai vor fi două programe de maraton al vaccinării, unul la Sala Palatului şi unul la Biblioteca Naţională, şi atunci cu siguranţă vor fi prezente figuri proeminente din zona culturală, care vor saluta această campanie şi vor încuraja la modul general vaccinarea", a spus Bogdan Gheorghiu, la Digi FM, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel