Gheorghe Şoldan a mers la ședința PSD cu un tricou cu un fluture care zboară din Suceava / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură Facebook
Foto: Captură Facebook
Gheorghe Șoldan, noul președinte al CJ Suceava, a mers la ședința PSD cu un tricou inedit.

Câștigarea alegerilor europarlamentare și locale de către PSD i-a făcut pe liderii social-democrați să fie mult mai dezinvolți, mai ales în ceea ce privește vestimentația.

Gheorghe Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean Suceava, care l-a bătut în alegeri pe Gheorghe Flutur după ce a obținut cu aproape 7.000 de voturi mai mult, a venit la ședința PSD îmbrăcat cu un tricou cu mai multe mesaje. Pe partea din față a acestuia se poate citi „Make Suceava Great Again“, o copie a celebrului slogan al lui Donald Trump din 2016 - „Make America Great Again“.

Pe spate, tricoul lui Șoldan are însă un mesaj mult mai sugestiv și mai țintit. Deasupra denumirii județului și orașului a fost stilizat un fluture roz-gălbui care zboară în altă direcție. Este evident o referire subtilă la numele fostului președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care va pleca de la șefia Consiliului Județean Suceava.

CITEȘTE ȘI          -          Gheorghe Flutur, criză de nervi după ce a pierdut alegerile, în fața lui Ion Lungu / video

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea. Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava.

Cu respect,

Gheorghe Flutur“, a transmis Gheorghe Flutur după ce a pierdut alegerile în fața lui Gheorghe Șoldan.

Reamintim că Partidul Social Democrat ține astăzi, 14 iunie 2024, o ședință la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

CITEȘTE ȘI          -        Cine sunt noii baroni locali PSD și PNL care vor conduce județele României în următorii 4 ani după ce Flutur și alții au zburat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel