Gheorghe Flutur a cerut depunerea mandatului conducerii PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
flutur
flutur

Amânată pentru ora 15,00, ședința conducerii Colegiului Director de la PDL a început cu demisii și scandal. Gheorghe Ștefan a demisionat din fruntea PDL, iar Gheorghe Flutur a anunțat că va cere depunerea mandatului întregii conduceri PDL.

Soarta lui Emil Boc la prerședinția PDL este în mâna colegilor de partid, care, în ședința Colegiului Director de joi, trebuie să ia măsuri radicale pentru viitorul partidului.

Gheorghe Ștefan, liderul de la Neamț a anunțat că demisionează din conducerea partidului, iar prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că va cere depunerea mandatului întregii conduceri democrat-liberale.

"Depunerea mandatului Biroului Permanent este oportună", a declarat Flutur precizând că va cere acest lucru în şedinţa Colegiului Director. De asemenea, şi Radu Berceanu a spus că îşi menţine intenţia de a cere demisia întregii conduceri.

 Şi Monica Macovei vrea ca discuţiile să se poarte cu mandatele pe masă. "Azi trebuie să avem o analiză serioasă, să luăm decizii cu mandatele pe masă", a declarat vicepreşedintele PDL.

 Pentru secretarul general al partidului, "Orice măsură ce vizează bunul mers al partidului este susţinută de către mine", a spus Ioan Oltean.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel