Gheorghe Dincă, audiere. Avocata Maria Vasii: Această manieră de a-l audia este nelegală
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dincă
Dincă
Avocata Mari Vasii a tras un semnal de alarmă, după declarațiile lui Tonel Pop, în ceea ce priveşte modul în care ar fi realizată audierea lui Gheorghe Dincă. Acesta și-a schimbat declarațiile de mai multe ori,  privind moartea Alexandrei Măceşanu.

"Pe mine mă îngrijorează ce a spus domnul Tonel Pop, că li s-a solicitat să prezinte întrebările ca, la următoarea audiere, Dincă să dea răspunsul. Această manieră de a-l audia, dacă aşa se procedează, este nelegală şi ar putea să explice asemenea răspunsuri care sunt construite dinainte, după cum se doreşte a fi manipulată ancheta sau opinia publică. Dacă este aşa, este îngrijorător. Dacă este doar regia din capul lui Dincă, nu mă interesează", a declarat avocata Maria Vasii, la Antena 3.

Gheorghe Dincă le-ar fi explicat anchetatorilor din cazul Caracal contextul în care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Acesta a explicat că a venit acasă, a surprins-o pe fată dezlegată în camera în care era sechestrată, dar şi că ecranul telefonului din acea încăpere era aprins.

Vezi și: De ce a fost ucisă Alexandra Măceşanu. Gheorghe Dincă, declaraţie în faţa anchetatorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel