Data publicării:

Gestul președintelui Iohannis, când toată lumea s-a oprit în loc. Chirieac, ”închis” de Ciuvică. Tache, întrebare fundamentală

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Presidency.ro
Sursa foto: Presidency.ro
Analistul politic Bogdan Chirieac, președintele GIP, Mugur Ciuvică, și jurnalista Diana Tache au comentat gestul președintelui Klaus Iohannis, făcut într-un moment în care toată lumea s-a oprit în loc.

Bogdan Chirieac: Când s-a oprit planeta în loc, după atacul Hamas asupra Israelului, după ce s-a prins premierul Shmyhal (n.r. premierul Ucrainei) că toate depozitele de muniție ale lumii sunt goale fiindcă le-au tras ucrainenii pe toate, protejatul dumneavoastră, pe nume Klaus Iohannis, punea poză cu domnia sa la tuns, că l-a tuns o doamnă foarte frumos.

Mugur Ciuvică: Si v-a plăcut cum l-a tuns? Sunteţi invidios?

Bogdan Chirieac: M-a pișcat aşa... invidia.

Revenind, ulterior, la subiect, pe parcursul emisiunii, discuţia a continuat, de data aceasta intervenind şi Diana Tache.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMALIA MATACHE (@amalia.matache)

Bogdan Chirieac: Ce ziceţi de interesul extraordinar pe care l-a manifestat protejatul dumneavoastră faţă de situaţia internaţională?

Mugur Ciuvică: Cred că a înţeles şi domnul Iohannis din prima că situaţia este foarte complicată, motiv pentru care, dacă e atât de complicată, eu mă duc la frizerie.

Bogdan Chirieac: Dumneavoastră ce credeţi? V-a plăcut cum l-a tuns? Că mi-a pus o întrebare de m-a închis domnul Ciuvică: dacă mi-a plăcut cum l-a tuns. Nu m-am gândit...

Diana Tache: Ştiţi că săptămâna trecută întrebam unde este domnul Klaus Iohannis, în toată povestea asta, apropo de lumea care stă în loc şi lumea care stă cu ochii aţintiţi spre conflictul din Fâşia Gaza. Cred că seara, frizeriţa, îmbrăcată în mod categoric în pijama - eu asta am remarcat foarte tare adică cum să te îmbraci când îl tunzi pe Klaus Iohannis odihnit cum este de obicei? - ne-a arătat ce făcea preşedintele nostru când, cu toată stima, Ciolacu, aşa cum era el, s-a urcat în avion, s-a dus, şi-a cărat bagajele, s-a dus la Israel, de acolo la Kiev la ședința comună de guvern, s-a întors aici şi a mai încercat una alta. Nu ştiam unde este preşedintele. Preşedintele se tundea. Domnia sa are cea mai corectă şi reglată freză, pentru că permanent are timp să o ajusteze", a spus Diana Tache, în emisiunea Miercurea neagră, de la DCNews TV.

Bogdan Chirieac: Doamna hair-stylista care l-a tuns în vremuri de restrişte pe domnul Iohannis poate să pună şi păr? Că m-aş duce şi eu la domnia sa.

Diana Tache: Faceţi o solicitare pe 544. Ca să puteţi să trimiteţi un 544 la Administraţia Prezidențială, mai întâi întrebaţi din ce fonduri a plătit preşedintele şedinţa de la doamna hair-stylist, că ştiţi că este o frizerie nouă, deschisă de curând, de vreo două luni. Nu s-a dus chiar oriunde domnul preşedinte.

Bogdan Chirieac: Întrebarea doamnei Tache este fundamentală. Din ce bani s-a plătit tunsul? S-o fi lăsat bacşiş la frizer? Şi bacşişul a fost fiscalizat?

Diana Tache: De bacşiş să ştiţi că se ocupă SPP-ul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel