Gest obscen la 89 de ani. Ce a făcut o baroneasă în Camera Lorzilor din Marea Britanie - FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gest
gest

O baroneasă în vârstă de 89 de ani a făcut un gest obscen în Camera Lorzilor din Marea Britanie, după ce un coleg al său a declarat că veteranii din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, asemeni ei, arată "destul de bătrâni".

gestScena a avut loc în timp ce Lord King susţinea un discurs despre generaţia de război cu ocazia unei dezbateri în Camera Lorzilor. Întorcându-se către Lady Trumpington, care răsfoia nişte documente, Lord King, în vârstă de 78 de ani, şi-a îndreptat mâna către ea şi a continuat: "Şi apoi supravieţuitorii celui de-al Doilea Război Mondial au început să arate destul de bătrâni. Aşa cum îmi aminteşte nobila mea prietenă, baroneasa", relatează Mediafax.

În acel moment, Lady Trumpington îi aruncă o privire dispreţuitoare şi îi arată două degete, un gest considerat ofensator şi obscen în Marea Britanie. gestul înseamnă o invitaţie la luptă, un semn de dispreţ total.

Lady Trumpington a declarat luni că gestul său nu a fost intenţionat şi a insistat că mâna i s-a ridicat accidental. "Nu am vrut să fac acel gest. Trebuie să mi se fi ridicat mâna. Nu am fost ofensată niciun moment de Lord King. Nu îmi amintesc nimic", a declarat ea.

Născută în 1922, Lady Trumpington a fost primarul oraşului Cambridge. În perioada 1989-1992, ea a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, pescuitului şi Alimentaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel