George Simion a răbufnit în direct: Sunt niște criminali!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
George Simion
George Simion
George Simion, lider al unioniştilor şi candidat independent la alegerile europarlamentare 2019, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre campania electorală şi despre tema luptei anticorupţie, folosită de mare parte dintre candidaţi. 

Întrebat dacă, printr-un mesaj anticorupţie, ar putea rupe voturi de la celelalte partide care militează pentru acelaşi lucru, George Simion a declarat că nu este interesat de formaţiunile de pe scena politică din România acestor ani. Simion se declară dezamăgit atât de preşedintele ţării cât şi de către principalele formaţiuni care nu fac nimic în afara transmiterii unor mesaje care, din păcate, nu au şi rezultate concrete.

"Nu mă interesează actualele partide politice. Nu cred că sunt de dreapta sau de stânga, că au o ideologie sau alta. Actualele partide au grupuri de interese iar politicienii acţionează din oportunism. Mă îndoiesc de buna lor credinţă, cred că sunt mână în mână. Din bani publici s-au hrănit toţi conducătorii partidelor. Da, sunt împotriva corupţiei, acest fenomen trebuie oprit, dar trebuie să înţelegem întregul context, peisajul, jaful naţional la care am fost supuşi în ultimii 30 de ani", afirmă Simion. 

"Lupta anticorupţie trebuie continuată"

”Orice român care luptă împotriva corupţiei este un bun cetăţean, iar această luptă trebuie continuată. Acum întrebarea este: cine e dispus cu adevărat să o facă şi de ce nu vedem atât din partea preşedintelui cât şi din partea partidelor politice rezultate concrete? Altele erau aşteptările, în diaspora de exemplu românii sunt sătui de promisiuni. Oricine e bun atât timp cât termină cu această corupţie şi, practic, înlăturarea de la putere a unor criminali. Ei au fost criminali şi în 1989 şi 1990 când au omorât oameni la Revoluţie şi mineriade, sunt în continuare criminali pentru că ne omoară vieţile, necreând autostrăzi şi infrastructură, ne refuză şansele de a rămâne să muncim aici în ţară, ni-i alungă pe români în alte ţări din UE şi îi abandonează pe cei din Chişinău şi Cernăuţi", a declarat George Simion. 

Urmăreşte aici declaraţiile lui George Simion: 

 

Vezi şi: Firea: Aceasta este, acum, cea mai mare problemă

ANM, prognoza meteo specială pentru Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel