George Simion a închis telefonul în direct după replica lui Val Vâlcu! ”Lăsați populismul!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captură Antena 3
foto captură Antena 3
George Simion, președintele AUR, contrat de jurnalistul Val Vâlcu, a ales să închidă telefonul în direct, la Antena 3. 

George Simion, liderul AUR, a intrat în direct la Antena 3, acolo unde s-a arătat îngrijorat de măsura ca medici de alte specialități să ajute la îngrijirea bolnavilor COVID-19 din spitale. 

Vezi și: Medicii de alte specialități, care tratează bolnavi COVID, exonerați de repercusiuni în caz de malpraxis. Andreea Moldovan: Un plus de liniște pentru medici

Jurnalistul Val Vâlcu l-a contrat pe liderul AUR, căruia i-a spus să vină cu soluții, nu cu declarații populiste. ”Lăsați populismul” i-a spus Val Vâlcu lui George Simion, președinte al AUR. În fața solicitării de argumente pentru cele susținute, dar și de soluții pentru spitalele unde sunt tratați bolnavii COVID-19, George Simion a ales să închidă telefonul și să se retragă din emisiunea Cătălinei Porumbel de la Antena 3. 

Val Vâlcu a subliniat că această contradicție nu vizează și un alt aspect criticat de către Daniel Zamfir, respectiv reducerea programului de funcționare a magazinelor, variantă pe care a criticat-o anterior în mai multe articole pe DCNews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel