George Michael a murit la 53 de ani. Ultimul Crăciun pentru star-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
George Michael starul muzicii, care și-a lansat cariera în anii 80 în formația Wham și apoi a continuat pe cont propriu, se pare că „a murit în liniște în casa sa", scrie BBC.

Conform sursei citate, ambulanța a sosit la casa cântărețului și a constatat moartea lui la ora 15:42 (ora României), în ziua de Crăciun.

Poliția spune că nu există circumstanțe suspecte privind moartea lui.

Citește și: GEORGE MICHAEL. Motivul pentru care a ascuns că e gay

GEORGE MICHAEL A MURIT. Michael, născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut peste o sută de milioane de albume de-a lungul unei cariere care s-a întins pe patru decenii.

Într-un comunicat de presă, agentul cântărețului a anunțat: „Cu mare tristețe vă confirmăm faptul că mult iubitul fiu, frate și prieten George a murit în liniște, în casa sa, în perioada Crăciunului. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii".

GEORGE MICHAEL A MURIT. În ultimii ani George Michael a suferit de mai multe boli care l-au ţinut la pat în ultimele săptămâni. Cântăreţul, diagnosticat iniţial cu pneumonie, a suferit mai multe complicaţii în urmă cu cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel