George Copos, despre plagiat: Am fost calomniat brutal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Omul de afaceri George Copos, liber de trei zile, a ajuns, vineri dimineață, la Tribunalul București, unde se judecă un termen în dosarul Loteria 2. 

Eliberat condiționat din închisoare, condamnat fiind în Loteria 1 și dosarul Transferurilor, după ce a muncit și a scris mai multe cărți, George Copos este acuzat că ar fi plagiat într-una din cărțile scrise în detenție. 

"Voi avea un raport de plagiat de la o firmă de specialitate și o să o transmit presei. O carte care nu a fost publicată nu poate fi plagiată", a spus George Copos, vineri dimineață, la Tribunalul București, scrie hotnews.ro

Omul de afaceri a adăugat: "Îmi asum întreaga responsabiliate pentru toate lucrările pe care le-am scris în cele 400 de zile de detenție. Când voi avea raportul de plagiat voi lua o decizie, probabil că mă voi adresa instanței de judecată pentru că prea mulți m-au calomniat brutal". 

Acuzația de calomnie vine de la istoricul Cătălin Parfene care are senzația că George Copos ar fi putut să-i plagieze disertația, pentru că cele două lucrări au același nume și sunt coordonate de același profesor. 

În prezent, George Copos este audiat în dosarul Loteria 2 în care este judecat pentru manipularea pieței de capital. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel