Genial! Cum poți avea internet Wi-Fi cu ajutorul excrementelor de câine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dog2
dog2

Internetul gratuit prin Wi-Fi este de obicei disponibil în cafenele, unde trebuie să ceri parola pentru a avea acces la rețea. Mai sunt destule alte hot-spot-uri în aproape toate orașele mari care se respectă. Dar până va deveni gratuit peste tot în lume, mai există o soluție, implementată de provider-ul mexican de net Terra.

Astfel, băieții de la Terra, cu ajutorul agenției de publicitate DBB, au pus la cale o modalitate inedită de a avea acces la Wi-Fi gratuit în parcurile publice și de a păstra curate aceste locuri. Mai precis, proprietarii de câini care strâng excrementele patrupedelor și le depozitează în recipientul din imaginile de mai jos, au parte de internet gratuit prin Wi-Fi, scrie B1.

Inițiativa este deja implementată în 10 parcuri din Mexico City. Până și routerele au forma unui os. Cu cât depozitezi mai multe excremente de câine, cu atât mai mult acces gratuit la internet vei avea.

Containerele au o scală simplă de măsurare a greutății, prin urmare ar putea să funcționeze și dacă oamenii vor așeza acolo pietre sau alte tipuri de gunoi. Însă campania ”Poo Wifi”, așa cum este numită, va aduce și persoane angajate să aibă grijă că se va respecta cerința, scrie CNET. Cum funcționează ”Poo Wifi” se poate vedea în imaginile de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel