Generalul Ilie Năstase, revoltat de situația de la Steaua: "Dacă nu era Becali ..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere, le dă sfaturi steliştilor care au pierdut procesul cu Ministerul Apărării . Fostul tenismen dezaprobă decizia celor din MApN și susține că şi-ar dori să ajute formaţia din Ghencea, dar nu are puterea necesară.

Fost membru în Consiliul de Administrație al Stelei, Ilie Năstase a rămas stupefiat de decizia ÎCCJ și spune că Gigi Becali a făcut multe lucruri rele, însă este cel care a evitat ca trupa roș-albastră să ajungă la faliment.

"Eu le spun direct celor de la Steaua, dacă se va pune problema să le ia numele, să-i zică echipei 'Steaua Sevilla 86' sau 'Sevilla 86', pentru că toată lumea știe ce s-a întâmplat acolo. Iar dacă nu o să mai aibă voie să joace în roșu și albastru, atunci să joace în negru, ca un doliu pentru această situație penibilă", a declarat Ilie Năstase, joi, la Digisport.

Citește și: Vești bune pentru Steaua! OSIM: Ce întâmplă cu numele și palmaresul

Ilie Năstase a afirmat că ar ajuta clubul de fotbal și pe Gigi Becali, însă nu are nicio putere în acest sens.

"Eu nu pot interveni, pentru că sunt general în rezervă, n-am nicio putere. Dacă aș fi acolo, i-aș concesiona lui Gigi Becali iar numele și emblema Stelei, pentru următorii 50 de ani. Pentru că, orice ar spune unii sau alții, Gigi Becali a dat mereu bani pentru acest club. Culori, fără culori, dacă nu era el, Steaua era în faliment.

Și cu stadionul este la fel. Cei de la MApN n-au făcut nicio reparație la stadion. Cât a dat Gigi bani a fost bine, după aceea n-a mai fost nimic. Dacă nu era el, Ghencea era în paragină de mult. Uitați-vă cum arată acum stadionul, care se degradează de la o zi la alta", a continuat Ilie Năstase.

Vezi și: Juristul MApN, tranșant despre situația Stelei: Ce urmează în viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel