Gelu Vişan a RĂBUFNIT după ce a văzut că prietenii săi au mers la protestul din Piața Victoriei
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Fostul parlamentar Gelu Vişan a răbufnit după ce a văzut că amici și prieteni de-ai săi au fost, vineri, la protestul din Piața Victoriei.

”Mulți dintre prietenii sau amicii mei au fost vineri la protest. Regret că aici gândim total diferit. O problemă politică, indiferent cât de tare și-ar dori unii un partid suveranist, criticând PNL și PSD, nu trebuie amestecată cu o problemă de sănătate.


Una este politica, alta este sănătatea cetățenilor. Oare cei care au fost în piață, pot fi siguri că între ei nu a fost nimeni care să fi fost pozitiv? Să dea Dumnezeu, eu m-aș bucura.


Atâta timp cât însă există cel mai mic risc de a pune în pericol viața cuiva, orice protest, oricât ar fi de îndreptățit, nu merită. Mulți dintre cei de acolo s-au dus acasă la soții, la părinți, la soți, sau la copii. Ei ce vină au, dacă fiul/fiica, soțul/soția, sau mama/tata le face "cadou" o infectare cu coronavirus? Dar bineînțeles, pentru o cauză măreață, merită, nu? Și care ar fi cauza asta pentru care să puneți în pericol viața apropiaților?


Mai este și "școla" că nu există. Din păcate, chiar unora care au chemat oamenii la protest le-am spus eu personal cazuri de oameni pe care i-am cunoscut oarecum, morți de Covid. Au trecut cu cinism peste asta, like/urile fiind mai importante. Nimic nu e mai important decât sănătatea semenilor tăi: nici aprecierea efemeră, nici like/urile, nici măcar un proiect, fie el și politic.


Poate voi știți sigur că acest virus nu există, poate părinții voștri de acasă nu sunt importanți pentru voi, mai important este să construiți ceva politic.


Să țineți minte însă ceva:


Nimic nu se poate construi pe sănătatea și cu ruscul vieții românilor. Pentru că se construiește pe nisip”, a scris Gelu Vișan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel