Galaţi: Un bărbat a murit lovit de tren
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat de 76 ani, din localitatea Munteni, a murit, marţi, după ce a fost lovit în plin de locomotiva unui tren, în apropiere de staţia CFR Frunzeasca, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IJP) Galaţi, scrie Agerpres.

"Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 76 ani, din Munteni, a traversat calea ferată prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovit de trenul InterRegio Iaşi-Bucureşti Nord. Potrivit declaraţiilor mecanicului trenului, acesta a dat de mai multe ori semnale sonore, dar apoi nu a mai putut evita impactul", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Galaţi.

"Am fost solicitaţi pentru a interveni în localitatea Frunzeasca, comuna Munteni, pentru o victimă a unui accident feroviar. Leziunile suferite de victimă, un bărbat de 76 ani, erau însă foarte grave, aşa că nu s-a mai putut face nimic, s-a constatat decesul", a spus directorul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

Poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Galaţi au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel