Data publicării:

Galați: Rădeștiul va avea un medic sudanez

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
medic1
medic1

Evenimentele controversate, din aceste zile, de la Ministerul Sănătății par a nu afecta foarte mult bucuria locuitorilor din Rădești, județul Galați. Decizia unui medic sudanez de a-și deschide un cabinet în cătunul lor, a luat prin surprindere nu numai autoritățile comunei, ci și pe cei care locuiesc în Rădești.

Un medic sudanez, care și-a finalizat studiile de medicină la Timișoara, a decis să-și profeseze meseria în Rădești. Hotărârea a fost luată în urma vizionării unui material de presă despre o localitate gălățeană în care de mai bine de un an de zile nu exista medic de familie.

Tânărul medic este hotărât să se stabilească în Rădești, deoarece intenționează să-și aducă și soția și copilul în localitate.

Primarul localității  a apreciat hotărârea medicului de origine sudaneză de a-și oferi serviciile și i-a promis o locuință proprie, pe care o primăria o va construi în viitor, cu fonduri de la bugetul local în semn de recunoștință.

Rădeşti este o comună situată în nordul judeţului Galaţi, într-o zonă deluroasă, pe drumul Galaţi-Bârlad, la aproximativ 100 km de municipiul reşedinţă de judeţ, Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel