Galați: "Permis pentru viitor", o șansă pentru tinerii cu posibilități reduse 
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați, anunță   programul „Permis pentru viitor”, organizat de Fundația pentru Comunitate, care vine în sprijinul tinerilor din medii defavorizate pentru obținerea permisului de conducere.

La acest program pot participa elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală, cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.

Fiecare participant poate primi finanțare în valoare maximă de 3000 de lei pentru acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Reprezentanții Centrului Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Galați oferă celor care solicită acest tip de sprijin asistență și îndrumare în vederea pregătirii aplicației aferente acestui program.

Detalii suplimentare și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul www.pentrucomunitate.ro/ro/permis, iar dosarul de candidatură se poate transmite și online la adresa de e-mail [email protected].

Termenul de depunere a solicitării de finanțare este 21 ianuarie 2022.

Vezi și: Costel Fotea: Stație modernă de sortare a deșeurilor la Valea Mărului din Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel