Gălăţeancă suspectă de COVID-19, găsită moartă în casă. Soţul ei, în comă la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
O femeie din Galaţi, suspectă de COVID-19, a fost găsită moartă în casă de pompieri. În stare gravă se află şi soţul acesteia, care a fost transportat în comă la spital. 

Descoperirea macabră a fost făcută marți, 23 martie 2021, după-amiază, într-un apartament din Micro 21, după ce o nepoată a celor doi soți a sunat la 112, spunând că aceștia nu răspund nici la ușă, nici la telefon.

La locuința celor doi a fost trimis un echipaj de Descarcerare, SMURD-ul si poliția.

"Pompierii au forțat ușa de la intrare deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril si cu o stare generală alterată", a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, conform Viaţa Liberă. 

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență. Conform unor surse, atât el, cât și soția sa erau suspecți de infectare cu Sars-CoV-2. Fuseseră testați luni, 22 martie 2021, și urmau să primească rezultatele.

Polițiștii au deschis totuși un dosar penal până la clarificarea oficială a cauzelor decesului femeii. "În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă", a precizat cms. sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel