Gala Medica – ediţia a III-a și-a anunțat câștigătorii, la Teatrul Odeon
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gala medica
gala medica

Gala Medica – ediţia a III-a și-a anunțat luni seara la Teatrul Odeon câștigătorii în cadrul unui eveniment care a reunit peste 250 de participanți, medici, oficiali, reprezentanți ai asociațiilor de studenți, pacienți, ai mass mediei.

La presă scrisă, juriul le-a premiat pe Carmen Ciocan de la Cuzanet – Agenția de Știri a Universității “Al. I. Cuza” Iași pentru articolul “Viaţa-n colivie” și Cristina Mihăilă de la Evenimentul Regional al Moldovei, “Cum se câştigă un „salariu nesimţit”. Nababii de la morgă”. Vali Popescu de la Antena 1 a fost premiat la secțiunea Audio-video pentru reportajul “Alexandru Pesamosca, unul dintre marii chirurgi ai României,  trăiește azi în izolare”.

Claudia Spridon de la PaginaMedicală.ro a câștigat cu trofeul pentru Jurnalism online pentru articolul “Romania - cea mai mare cohorta de "supravietuitori de lunga dcastigatoriurata" cu HIV/ SIDA”

Leny Caban de la Institutul Clinic a fost declarată cel mai bun comunicator medic.

La categoria Medic implicat, juriul a decis să acorde premiul tuturor celor cinci nominalizați: Dr. Olimpia Oprea, Spitalul Clinic ,,Dr. Dumitru Popescu"din Timișoara și președintele Sindicatului “Materna”, Prof. dr. Maria Puiu, medic primar Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" Timişoara și vicepreședintele Alianței Naționale de Boli Rare, Dr. Emanoil Vasiliu, coordonator tehnic TB la Dispensarul TBC Constanţa și colaborator al Fundației Baylor Marea Neagră, Dr. Bogdan Pavel, medic rezident la Spitalul Universitar și colaborator al Fundației Crucea Alb Galbenă și Prof. dr. Marghit Șerban, director al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” și președinte fondator al Asociației Române de Hemofilie..

Premiul pentru inovație medicală a revenit Dr. Irina Jaba și Asist. Univ. Dr. Bogdan Tamba.

La categoria “Proiectul unei asociaţii de pacienţi cu cea mai mare adresabilitate” a fost premiată Asociaţia Pavel - Servicii integrate pentru copii şi tineri cu boli oncologice și hematologice”.

Societatea Studenților Mediciniști Iași este cea mai activă asociație studențească din facultățile de medicină.

La categoria Cel mai bun produs și cea mai bună inițiativă în domeniul bancar pentru medici, au fost premiate Garanti Bank pentru CreditMed, Libra Bank pentru inițiativa Consiliere financiară pentru sectorul medical românesc și Banca Transilvania pentru Cardul de economii pentru medici.

Site-ul www.info-sanatate a fost premiat la categoria cel mai activ site pentru medici, iar dr. Florin Chirculescu pentru blogul anului.

Premiul special al publicului a revenit jurnalistei Alexandra Mănăilă, de la PaginaMedicala.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel