GAFE în lanț la DSP Timiș. Tânăr cu astm, caz revoltător: "Nu mă găsesc în baza de date". A publicat APELUL cu DSP-ul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un tânăr cu astm a avut parte de o experiență revoltătoare cu DSP Timiș. Și-a primit rezultatul abia după intervenția Ministerului Sănătății. 

Un tânăr cu astm a așteptat timp de cinci zile rezultatul unui test COVID-19, deși avea febră 38 și nu putea respira, iar gafele celor de la DSP Timiș s-au ținut lanț și asta pentru că i-au înregistrat numele greșit și i-au comunicat rezultatul testului, abia după intevenția Ministerului Sănătății. 

"Am sunt la Ambulanță, serviciul 112, pentru că aveam febră foarte mare, tuse și nu puteam să respir cum trebuie, oboseală și cam toate simptomele de COVID, mai puțin chestia cu mirosul și gustul. Mi s-a spus că va veni cineva. A doua zi, a venit cineva și mi-a luat analizele pentru COVID și mi-au spus să nu ies afară din casă", a spus bărbatul. 

După ce a primit toate instrucțiunile de la medici, acesta a tot așteptat să primească un răspuns mai ales că ar fi putut să infecteze foarte multe persoane, pentru că este instalator. Când a văzut că rezultatul nu mai vine, a sunat la DSP Timiș, acolo unde nu i-a răspuns nimeni la început. 

Tânărul a publicat una dintre conversațiile cu cei de la DSP. Surpriză de proporții

Când a reușit în sfârșit să dea de cineva, a avut parte de o adevărată surpriză. 

"Am sunat la ei și mi-au spus că nu mă găsesc în baza de date, nici după nume, nici după CNP. A găsit pe cineva cu alt nume, nume care era scris pe fișa cu care au venit la mine. (...) și atunci eu ce fac? Stau în casă la nesfârșit? Când o să aveți un rezultat? Eu sunt singur, mor de foame în casă și pe deasupra sunt și astmatic și fac febră încontinuu și simt că nu pot respira cum trebuie", a continuat el. 

Într-un final, contactați de reprezentanții Ministerul Sănătății, cei de la DSP Timiș l-au sunat pe Paul Gârbovean și i-au spus inițial că trebuie să vadă ce s-a întâmplat cu testul lui, pentru că nu știu exact, iar ulterior a fost anunțat că rezultatul testului este negativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel