Gafă penibilă: Bărbat cu afecțiuni reumatice, trimis la ginecologie
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Deva, s-a prezentat la medicul de familie, acuzând dureri la piciorul stâng. Pentru că diagnosticul a fost gonartroză, s-a dorit un examen de specialitate, motiv pentru care pacientul a fost trimis la spital, dar nu la Reumatologie, ci la Obstretică-Ginecologie.

Potrivit mesagerulhunedorean.ro, Remus Lungu a primit, miercuri, de la medicul de familie un bilet de trimitere greșit către ambulatoriul spitalului.

„Aveam dureri pe toată partea stângă a corpului, în special la picior, şi m-am gândit că ar fi bine să merg la un consult reumatologic”, a declarat bărbatul.

Remus Lungu a povestit, ulterior, cum a ajuns a doua zi ținta glumelor asistentelor de la spital.

"După ce s-a uitat la mine, am primit biletul de trimitere, dar nu am prea înţeles unde trebuie să merg. M-am uitat pe bilet şi am văzut scris cu litere mari Obstetrică-Ginecologie. M-am prezentat la spital, iar asistentele au râs de mine. Aş fi fost primul bărbat care ajunge să primească un consult ginecologic", a relatat bărbatul.

Referitor la această situaţie, medicul Virginica Voichiţa Josan a declarat că "este o simplă greşeală”. "Cel mai probabil, secţia de Obstetrică-Ginecologie era trecută pe bilet de la un pacient anterior, şi fără să îmi dau seama, am completat biletul pe numele domnului Lungu. Nu a fost nimic intenţionat, în registrul de consultaţii chiar e trecută Reumatologia, aşa cum e corect”, a precizat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel