Gafă în campania PSD. "Mândri că suntem români" cu poze din Belarus și Polonia. Consilier al lui Ponta: Atac inventat de un popor creativ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Campania electorală pentru europarlamentare a PSD este marcată de o gafă, care contrastează puternic cu sloganul "Mândri că suntem români!". O parte din fotografiile folosite pe afișele de campanie sunt din Belarus și Polonia. Consilierul premierului Victor Ponta, Dan Sultănescu, a reacționat.

Descoperirea a fost făcută de către internauții români, citați de blogul aurasmihai.ro. Pozele sunt cumpărate de pe site-ul shutterstock.com.

Consilierul Dan Sultănescu a scris pe pagina sa de Facebook că este un atac inventat de un popor creativ. "De unde sunt fotografiile din campania PSD – Sfinxul din Belarus, Arcul de Triumf din Sofia, Voronetul din Letonia și Delta din Polonia. Pe bune, alte atacuri se mai pot inventa? Bănui că da, suntem un popor creativ", a scris Dan Sultănescu. 

VEZI și: Senatorii își iau vacanță o lună. Ce partid s-a opus

O gafă asemănătoare a fost făcută și de Nicolas Sarkozy  în campania din 2012. Poza de pe afișul său de campanie, care îl prezenta, cu privirea senină, în fata unei mări calme, nu a fost făcută în Franța, ci în Grecia, scrie HotNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel