Gâdea: Întrebarea asta lipsește din interviul cu Andreea Esca după ce știrista s-a infectat cu coronavirus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Gâdea a spus ce întrebare lipsește, în opinia sa, din interviul acordat de Andreea Esca.

Întrebarea jurnalistului de la Antena 3 a fost de ce PRO TV a încercat să ascundă faptul că Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus. Amintim că  PRO TV a trimis o notificare în care spunea ca nimeni din presă să nu scrie că există cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și colaboratorilor instituției.

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”, transmitea PRO TV.

Întrebarea lui Gâdea pentru Esca

La două săptămâni de la notificarea transmisă de PRO TV, Andreea Esca a acordat un interviu la postul la care lucrează și a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. În acest context, Mihai Gâdea a spus ce întrebare lipsește din interviul jurnalistei.

”Un lucru lipsește din interviu. O întrebare corectă din partea lui Cosmin Stan ar fi fost: de ce am încercat noi toți să să ascundem acest virus? E ceva de rușine să te infectezi în zilele noastre? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei în condițiile în care era justificat să spui că ai coronavirus?

Era de interes public ca cineva care spune știrile în fiecare seară și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat... să vorbească și acum. Alte cazuri erau de interes public, iar acum nu mai sunt?

S-au speriat de ceva... (n.r. - cei de la PRO TV). S-au speriat când au văzut cum au reacționat unii în momentul în care Marcel Pavel și alții au vorbit despre propria infectare. I-a speriat faptul că s-a zis că au luat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situație în care nu vrei să te pui.

Când ai de ales între imagine și adevar, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi mereu adevărul?! Câte alte vieți ai putea salva dacă spui ca ai fost infectat...”, a zis Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel