Gâdea: "D-le Oprea, de prost ce sunteți, ați greșit postul"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oprea la antena 3
oprea la antena 3
Purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la "Sinteza Zilei", difuzată de Antena 3, pentru a dezminți informații referitoare la vila Dante, deși în cadrul emisiunii moderate de Mihai Gâdea subiectul acestei case de protocol nu a fost dezbătut.
[caption id="attachment_374847" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Antena 3[/caption] Invitații lui Gâdea, Dana Grecu, Răzvan Ursu și Mircea Badea, au izbucnit în râs când Bogdan Oprea a început să facă lămuriri despre situația Vilei Dante.
"O singură precizare: Vila Dante nu aparține președintelui, nu ne-a fost încredințată, am rugămintea să probați cu documente" declarațiile făcute, a spus Bogdan Oprea.
Realizatorii Antena 3 i-au răspuns lui Bogdan Oprea că a intervenit la emisiunea greșită, pentru că, simultan, un alt post Tv difuza un program despre vila Dante.
În hohote de râs, Gâdea a spus: "Vă dă afară dl. Băsescu. Fiți atent. Dl. Băsescu v-a pus să sunați, dar dumneavoastră, de prost ce sunteți, ați greșit postul". Prezentatorul a adăugat: "De prost informat".
Înainte să întrerupă legătura telefonică, purtătorul de cuvânt a precizat că a intervenit la această emisiune pentru că "nu mi s-a dat replica mai devreme".
După pauza de publicitate, Antena3 l-a contactat pe Bogdan Oprea, care a explicat că a dorit un drept la replică pentru emisiunea care a precedat "Sinteza Zilei", adică "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu.
"Sper c-o să rectificați informațiile greșite (...) Cea care a precedat emisiunea dumneavoastră (...) Ați propagat niște minciuni pe post. Dacă mi-ar fi făcut legătura în direct mai repede, n-aveam plăcerea să vorbesc cu dumneavoastră", a spus Bogdan Oprea, care a adăugat că, deocamdată, la vila Dante dau petreceri miniștrii premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel