Gâdea, atac la Blaga: "Ești slugă chiar dacă Băsescu nu te bagă în seamă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea i-a replicat dur președintelui PDL Vasile Blaga, după ce acesta a declarat că Traian Băsescu nu trebuia demis în urma referendumului din 2012, în ciuda ultimelor date publicate de INS, care confirmă atingerea cvorumului.

Realizatorul tv consideră că Vasile Blaga a încercat, prin această declarație, să reintre în grațiile șefului statului.

"Domnul Vasile Blaga a pierdut o foarte bună ocazie să tacă. După ce Traian Băsescu l-a batjocorit în fel şi chip şi a susţinut-o pe Elena Udrea la candidatura pentru şefia PDL, el nu mai vorbește cu Blaga. Şi Blaga s-a gândit că e o ocazie foarte bună să facă nişte temenele, poate-poate Traian Băsescu îl mai bagă în seamă", a spus Mihai Gâdea, potrivit antena3.ro.

Vezi și: RECENSĂMÂNT 2011 – REZULTATE FINALE: Care este populația României. Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012

"Propagandă mizerabilă"

El cataloghează declarația președintelui PDL ca fiind "un tip de propagandă mizerabilă".

"Ce spune Blaga nu are nici o relevanță. Avem niște date oficiale de la INS. E tipul ăla de propagandă mizerabilă. (...) Dacă nu vrei să fii încă o dată penibil, taci din gură! Domnul Blaga ne-a demonstrat încă o dată că slugărnicia în raport cu Traian Băsescu se execută chiar și atunci când Traian Băsescu nu te bagă în seamă. Ești slugă chiar dacă stăpânul nu te bagă în seamă" a adăugat realizatorul tv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel