Gabriela Vrânceanu Firea s-a decis. Vezi cum îl va chema pe băiatul pe care îl aşteaptă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gabriela-firea-insarcinata
gabriela-firea-insarcinata

Gabriela Vrânceanu Firea se poate considera o femeie norocoasă: pe plan profesional toate îi merg din plin, iar în plan personal, acum, la 39 de ani, aşteaptă un copil cu soţul ei, Florentin Pandele.

Însărcinată în luna a cincea, prezentatoarea tv deja s-a gândit la un nume pentru cel mic, însă nu s-a hotărât asupra celor care îi vor fi naşi de botez. "Pe micuţ îl vom boteza Petru David şi mi-ar plăcea să moştenească de la Florin ordinea şi disciplina, energia debordantă, tenacitatea, simţul umorului, prestanţa, iar de la mine răbdarea, calmul, sensibilitatea", informează Libertatea.

Gabriela Vrânceanu Firea recunoaşte că este foarte răsfăţată de soţul ei, care se arată teribil de grijuliu în tot ceea ce o priveşte. "Întotdeauna este foarte atent cu mine, grijuliu, vine în întâmpinarea dorinţelor mele, deşi eu sunt genul de femeie care nu cere nimic şi este mulţumită cu ceea ce primeste. Iar Florin mereu mă întreabă ce aş mai vrea, ce mi-aş dori, ce poftesc.

Şi cu Răsvan am avut noroc de o căsnicie lungă şi frumoasă, şi aşa este şi cel de-al doilea mariaj, îi multumesc lui Dumnezeu", a declarat vedeta Antenei 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel