Firea: ”Sunt amenințată, intimidată, filată”. Mesaj pentru destabilizatori: Nu calc pe cadavre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gabriela Firea a transmis un mesaj ferm celor care încearcă să o destabilizeze în încercarea de a obţine un nou mandat de primar al Capitalei. 

"Nu am niciun motiv să mă retrag, nici personal, nici politic, nici de altă natură. Sunt încercări în această perioadă de a mă destabiliza, de a mă convinge să renunţ, mi se sugerează sau mi se spune direct, sunt ameninţată, sunt intimidată, sunt filată. Eu ştiu ce am făcut pentru bucureşteni, ştiu ce proiecte am în continuare pentru Capitală, nu am niciun motiv să renunţ.

Am spus şi partidului, când există un alt candidat care să întrunească încrederea bucureştenilor mai mult ca mine, sunt dispusă să mă retrag. Nu mă leg de scaun, nu mă ţin neapărat strânsă de o funcţie, am venit să fac cât mai multe lucruri bune pentru capitală şi nu sunt atât de ambiţioasă încât să cred că nu există nicio altă persoană care să facă mai bine acest lucru. Dar din toate cercetările realizate se arată câ atât eu, cât şi preşedintele Klaus Iohannis suntem cele 2 personalităţi politice care întrunim cele mai mari procente de încredere în rândul românilor şi al bucureştenilor.

Prin urmare, cei care au tot interesul să mă destabilizeze mai au de aşteptat. Voturile se obţin de la oameni,  nu prin maşinaţiuni politice. Sunt forţe care transmit emisari care îmi spun că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare şi eventual dacă vom câştiga parlamentarele, să devin premier. Nu mă interesează, nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici  domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureşteni în ideea că am prima şansă să devin premier, dacă voi câştiga un mandat de senator din poziţia de preşedinte al PSD", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel