Gabriela Firea, despre tragedia de la Babeș: Treziți-vă, până nu e prea târziu! Sunt o improvizație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea susține că tragedia de la Victor Babeș s-a produs deoarece TIR-ul respectiv nu a fost folosit așa cum trebuie, iar Ministerul Sănătății nu extinde secțiile ATI din țară.

"TIR-uri de ATI care omoară, în loc să salveze, pentru că sunt o improvizație!  Acestea sunt gândite să fie folosite câteva ore, în cazul unor accidente rutiere, de muncă sau alte evenimente grave. Nicidecum zile în șir, în curtea spitalelor, cu același personal medical hăituit, supra-solicitat, obosit, și pe baza acelorași instalații electrice care deservesc un spital.

Cine îi oprește de peste un an, pe cei de la putere, să organizeze concursuri pentru secțiile AȚI, pentru a le extinde? Personalul calificat este cel mai important! Această este responsabilitatea directă a Ministerului Sănătății. Dotările vin: de la primarii, CJ-uri, sponsori. Cadrele medicale sunt baza! Și instalațiile necesare. Într-o țară normală, moțiunea depusă de noi ar trebui să fie votată de toți parlamentarii! E vorba despre viață românilor! Nu se mai poate continuă în actualul stil amatorist și cinic! Treziți-va, până nu e prea târziu!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel